test

De Kombuis

Foto full size


RESTAURANT DE KOMBUIS

Een vinnig zeerestaurant,in een vrachtschip op de Leuvense vaart.

Een beperkt aantal couverts, om het persoonlijk te houden

We bestaan om alles wat er in de Noordzee leeft te eren.

Verse vis en onontdekte bijvangst, met respect op een bord.

Gastronomie op de vaart. Zelf gekozen, zelf gefileerd.

dineren tussen het riet



Lentemenu 2024 aan 79€, met:


Amuse
-
Langoustine in eigen bisque op fondant aardappel
-
Scheermessen in het zwart
-
Mooie meid, bouillon van witte kool, koolrabi
-
Zabaglione, versgemaakt vanilleijs
-
Onze passende wijnen 38€ of per fles volgens wijnkaart


Vrije data in 2024:
26 april, 24 mei, 21 juni, 12 juli, 23 augustus, 20 september, 18 oktober
We starten telkens om 19u
Reserveren via kris@re-boot.be of 0486/642422


Kris is een burgerlijk ingenieur turned Sea Chef.

Op zijn boot fileert en serveert hij vergeten groeten en vergeten vissen.




download-1


foto